Despre noi

sigla

Școala Gimnazială Vîrteșcoiu

 

Deviza școlii: „ O șansă fiecărui copil pentru a reuși în viață!”

  1. VIZIUNEA

Ne propunem să devenim una din școlile de prestigiu din mediul rural în județul Vrancea, apreciată de către elevi, părinți și comunitatea locală pentru eficiența activității instructiv-educative, asigurarea condițiilor materiale necesare unui învățământ de calitate, asigurarea egalității șanselor tuturor elevilor, pentru rezultate deosebite în activitatea de performață și pentru ancorarea școlii în comunitatea locală și europeană.

  1. MISIUNEA

Școala Gimnazială Vîrteșcoiu este o școală centrată pe promovarea valorilor și principiilor democratice, pe implicarea mai largă a comunității în viața școlii și extinderea serviciilor școlii pentru comunitate. Climatul educațional al școlii este bazat pe performanță, competiție transparentă și onestă, pe cooperarea și încurajarea inițiativei individuale și a inovației didactice menite să susțină dezvoltarea individuală a fiecărui elev și egalitatea de șanse prin educație.

  • ȚINTE STRATEGICE
  1. Curriculum la decizia școlii diversificat și atractiv, realizat prin consultarea elevilor și părinților și cuprinderea fiecărui elev într-o formă de educație extracurriculară.
  2. Încadrarea cu personal didactic cu o înaltă pregătire științifică și metodică, receptiv la nou și interesat de perfecționare și formare continuă.
  3. Prevenirea eșecului școlar și includerea tuturor elevilor într-o formă superioară de școlarizare, creșterea performanței școlare.
  4. Gestionarea, întreținerea și menținerea funcționalității patrimoniului școlii, dezvoltarea acestui prin accesarea de surse extrabugetare inclusiv fonduri UE.
  5. Promovarea imaginii școlii în contextul climatului concurențial actual de descentralizare și autonomie instituțională.
Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s